En andra sväng till London blev det förra helgen! Första gången jag var där var 2011 då det var en artonårs- present från mor och far, och nu var jag där ytterligare en gång fast med mamma och syster! Mycket spring i affärer och i shoppingdistrikten blev det - men det är ju nästan oundvikligt när vi tre åker någonstans. Resan var i alla fall toppen, det var ett skönt avbrott från vardagen!
 
I shoppinglusten fann jag allt ifrån böcker om Woodstock till indianinspirerande mobilväskor. Och te! För inne på Harrods var vi - ett måste när man är i London - och där på matavdelningen fann man mycket som föll i smaken... Men eftersom att det ändå är Harrods, Londons finaste varuhus, så har man kanske inte råd med riktigt allt, men två fina teburkar fick det bli!
 
Mango och passionsfrukt - vilka exotiska smaker på te när man köper dem i England! För det mest typiska hade ju kanske ändå varit ett Earl Grey eller English Breakfast. Men det var inte bara själva teét som föll mig i smaken, även de söta burkarna gjorde en stor del! Nu står de så fina och pryder upp köket på hyllan ovanför köksbordet.